Het nieuwe ontmoeten is een term, een streven van NMLK. Het met elkaar in contact brengen van alleengaanden (singles) op een leuke ontspannen wijze. Het elkaar op een nieuwe andere manier ontmoeten…. NMLK staat voor ‘Nieuwe Mensen Leren Kennen’.
Al 10 jaar houdt deze organisatie zich bezig met het plannen van leuke ontmoetingen voor singles. Zonder al die spannende en zenuwslopende (soms beangstigende) afspraakjes en dates via datingsites.
Natuurlijk kan er altijd liefde opbloeien tijdens de uitstapjes en evenementen van NMLK! Dat wel..

Wat  jij ook maar leuk vindt te doen – NMLK organiseert het!

Ben je geïnteresseerd in anderen – in andere singles, en houd je niet van sleur? Heb je inhoud – heb je zelf ook een verhaal? Dan is NMLK de juiste organisatie voor jou en ben je van harte welkom als member. Houd je ervan actief of sportief bezig te zijn, of wil je je body en mind in een goede balans brengen? Wil je juist partyen of met je singlevrienden eens lekker en gezellig uit eten gaan? Het kan allemaal! Voor een luttel bedrag kun je lid worden en al wil je niet met alles meedoen of -gaan. Het is al fijn om te zien wat je allemaal kunt doen met andere singles en dan zelf je keuze te maken…
Ja, stap uit je tredmolen, uit die sleur!

Geen sleur meer voor Singles dankzij het nieuwe ontmoeten!

Als je naar het programma – de agenda, van NMLK kijkt, dan zie je dat er voldoende te doen is de komende maanden. Er is absoluut geen reden om eenzaam te zijn. Je moet simpel die eerste stap even zetten. Dan kun je fijn deelnemen aan al die gezamenlijke activiteiten. Of….?! Zelf ook activiteiten organiseren en leuke ideeën voorstellen aan de andere leden van NMLK! Het is zoals met alles slechts een kwestie van doen.
Hoe leuk kan het zijn! …..als je eenmaal lid bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in