Of kiest een single festivals om uit een winterdip te komen? Is een single festival fan?
Na die weer gezellig feestelijke decembermaand en de eerste sprankelende januariweken, zakken ook singles vaak in een dip. Het is voor de meesten weer werken geblazen, dus vroeg opstaan op die donkere koude dagen en op pad. Vol spijt bedenken velen dat alle goede voornemens al binnen een paar weken weer niet zijn volgehouden. Als troost; slechts heel weinig mensen kunnen goede voornemens blijvend naleven. Je kunt hiermee ook beter in februari mee beginnen! Of, als het om afvallen of aankomen gaat, vlak voor het voorjaar of de zomer. Dan is ‘het Goddelijke resultaat’ tenminste niet onder een dikke wintertrui verborgen.

Dit jaar kunnen er gelukkig weer festivals georganiseerd worden!

Het is tegenwoordig volkomen aanvaard en normaal om thuis te werken, al is het maar een paar dagen in de week. Velen vinden dat heerlijk, anderen – en zeker singles missen het contact met hun collega’s. Zij missen de leuke grappen en roddels bij de koffiemachine. Het samen naar een bus- of tramhalte lopen, of naar het treinstation. Gezellig af en toe samen een biertje gaan drinken na het werk breekt het saaie ritme van de sombere dagen. Soms wil je echter ook wel eens echt uitbreken! Iets sensationeels doen, iets doen om van te genieten, naar toe te leven. Dan rest er maar een dwingende, heel prangende vraag;  ‘Zijn er voor een single festivals te beleven??’.

Tja… Single festivals..

Het is een lichttherapie in de vorm van ritmische flashligts en schijnwerpers. En ook al worden er niet expliciet voor de single festivals georganiseerd, er zijn weer voldoende evenementen in het verschiet. Om simpel in je single alleengaande zelf naar toe te gaan, of met vrienden. Kijk eens in de agenda van Festivalfans en meld jezelf aan! Dan kun je zien hoeveel keuze er is het komend jaar. Wie weet met wat voor leuke mensen je contact maakt, al op de site of tijdens je single festival!

Is dat geen leuk voornemen? Makkelijk vol te houden ook! Heerlijk – weg met die winterdip!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in