Single Events is zo’n organisatie die al heel lang bestaat en ooit gestart is door een initiatiefrijke single. Door de leuke events en uitjes is deze groep razendsnel gegroeid. En de naam Single Events is in de loop der tijd zelfs afgekort tot SE. En leuk; je kunt zonder meer een profiel aanmaken bij Single Events. Het is echter geen echte datingsite – dus het is belangrijk dat je simpel vertelt wie je bent en wat je interesses zijn. Dat je dus jezelf op dat profiel niet ‘mooier’ maakt dan wie je werkelijk bent – iets wat vaak op datingsites gebeurt…. Daarna kun je jezelf simpel aanmelden voor een event en ervaren of je bij deze organisatie past. Vast wel hoor (-;)!

Wat de meerwaarde is als je lid wordt van Single Events?

Als je een bedragje aan lidmaatschapsgeld betaalt dan krijg je ook vrijelijk toegang tot de site. Dan kun je het profiel van de andere leden bekijken! En je kunt filteren, om zo te achterhalen welke andere leden het best bij jou passen. Je kunt leden dan ook uitnodigen voor een event of uitstapje en je kunt bovendien chatten met elkaar! En(!) – je kunt de ander ook blokkeren – indien nodig…

Wat er zoal te doen is met SE?

Heb je even, zeggen we dan. Er worden door en voor leden zoveel leuke uitstapjes georganiseerd, dat er altijd wel iets leuks voor je bijzit. De agenda van SE is heel gevarieerd. En weet je, als je pas single bent, en als je nieuw bent bij deze club dan hoef je echt niet bedeesd te zijn om eens mee te gaan met een uitje. Dit is de leukste manier om het verleden van je af te schudden en nieuwe mensen te leren kennen op een ontspannen wijze. En er is altijd een gastvrouw of -heer om je te verwelkomen en het eerste ‘ijs te breken‘. Voor je het weet heb je weer een heel nieuwe leuke vriendenkring om samen leuke dingen mee te ondernemen.

Ga er gewoon voor!

Heb jij ook tips voor andere singles of leuke ervaringen? Laat het even weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in