Soms  – vaak willen singles of alleengaanden wel eens actief bezig zijn. Gewoon lekker al die opgekropte emoties uit de body wandelen of sporten. Of simpel even ‘kwebbelen’ en lachen en ervaringen uit te wisselen met andere singles….  Fijn samen actief bezig zijn? Klub Aktivo! Naar een museum of concert? Kan ook! Plezier maken en gezelligheid; daar gaat het om. Klub Aktivo is de perfecte organisatie voor de wat rijpere singles of alleengaanden van 40 tot 70 jaar. Om lekker op pad te gaan met gelijkgestemden. De activiteiten worden vrijwel altijd door de deelnemers van Aktivo zelf georganiseerd, dus er is altijd wel een uitstapje dat bij jou past. Er is bovendien elk weekend wel iets te doen voor de ‘oudere jongere’, een leuke term voor deze leeftijdsgroep. Want – je moet wel tenminste 35 jaar zijn om mee te kunnen doen.

Wat houdt dat actief bezig zijn in en wie doen het?

Zoals zo vaak ligt het initiatief bij het ontstaan van een dergelijke club, vereniging of organisatie bij één persoon die ooit als hobby voor singles of alleengaanden fijne gezellige activiteiten organiseerde. Deze activiteiten kregen zoveel enthousiaste response en zoveel deelnemers, dat besloten werd deze club in een stichting om te zetten. Even voor degenen die dit niet weten: een stichting heeft geen winstdoelstelling. Inmiddels organiseren meerdere deelnemers van de stichting leuke uitjes en iedere organisator doet dit als vrijwilliger – voor niets dus! Er wordt inderdaad een klein lidmaatschapsbedragje gevraagd; dit is om de onderliggende kosten van de stichting te dekken. Maar daar krijg je dan ook wat voor – want wat kun je leuk actief bezig zijn bij en met Aktivo! Zij hebben een propvolle agenda met genoeg te doen – overal in Nederland! En er is altijd ruimte voor het opnemen van een nieuwe single – of is dat nu weer melodieuze singel (-;?

Daten is niet de doelstelling, verliefd worden kan altijd gebeuren…

Aktivo is geen datingclub, maar simpel een organisatie van en door en voor alleenstaanden en alleengaanden. Er zit trouwens een daadwerkelijk verschil tussen deze twee termen. Een alleenstaande is een single – iemand die dus echt alleen solo solitair door het leven gaat. Sommigen bewust en vol overtuiging – anderen door een speling van het lot…. Een alleengaande daarentegen is iemand die misschien wel een partner heeft, maar zelf even ongedwongen gezellig en actief bezig wil zijn en zijn of haar ‘eigen ding’ wil doen. Die betreffende partner kan dan weer bezig zijn met de eigen andere leuke interesses!

Ach, gezellig toch! Meld je aan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in