Als je denkt dat Single alleen uitgaan iets bijzonders is dan stellen we je teleur. – Dat je bekeken wordt als je ergens binnenkomt… Jammer, maar nee! Tegenwoordig kijkt men slechts vluchtig op of om als jij alleen bent. Of je moet natuurlijk uitzonderlijk en opvallend knap – of lelijk zijn. Het laatste is vaak slechts een gevoel waarvoor je altijd kunt zoeken naar verbetering van je innerlijke zelf

Binnen zitten kniezen of erop uit. De keuze is aan jou!

Het is een kwestie van blijven kniezen en moeilijk doen of de eerste stappen buiten de deur zetten! Spreekwoordelijk dan, want je komt wel vaker buiten. Het gaat in dit geval over alleen uitgaan – je eerste single stappen op het uitgaanspad…

Als je uit een relatie komt is het wat lastig te bepalen waar naar toe te gaan. Naar dezelfde uitgaansgelegenheden als eerder met je ex is misschien niet zo’n goed plan. Je loopt dan grote kans om haar of hem te ontmoeten en opnieuw in allerlei moeizame discussies te belanden. Of je komt gemeenschappelijke bekenden tegen, waarmee de gesprekken vaak ook weer over je ex gaan!
Nee, iets nieuws is beter, leuker –  interessanter. Spannender! Eerst even de eerste stap nemen en alleen uitgaan!

In een druk bezochte ruimte ziet niemand je als eenzaam

Laten we even dromen – even vooruitblikken, nu je ieder zonder voorbehoud kunt ontmoeten. Een goede barkeeper ziet jou al bij binnenkomst en peilt meteen je karakter. Je wordt als-het-ware even snel gescand. Daar voel je niets van hoor! Die barkeeper zal een vluchtig praatje met je maken bij het serveren van je drankje – simpel om te weten wie of wat je bent. Ben je ‘in orde’ bevonden dan zal een goede gastheer of -vrouw jou in contact brengen met wat andere gasten. En dat lukt bij jou natuurlijk ook, als je er open voorstaat. Nukkig doen is in dit geval even niet slim.

Voor je het weet ben je in een diepzinnig gesprek verwikkeld

Alleen uitgaan gewoon doen het is geen kunst

Tja, dat diepzinnige gesprek? Lees simpelweg de grootste roddelkrant van Nederland – op papier of online maakt niet uit, je hebt dan genoeg te vertellen! De volgende dag weet je eigenlijk niet meer precies de fijne nuances van het gesprek, maar je hebt het wel gedaan!
Je bent alleen – helemaal in je eentje – uitgegaan. Hierna wordt het alleen maar makkelijker en makkelijker! Durf je het nog niet zo goed? Heel veel singles zijn je al voorgegaan en hebben op die manier weer een heel nieuwe vriendenkring opgebouwd. Die singles vinden inmiddels het alleen uitgaan heel normaal. Anno 2021 zou het trouwens een fabeltje moeten zijn dat vrouwen meer last hebben van schroom op dit gebied dan mannen.

Probeer anders eerst eens iets met een Singles groep te doen

Soms moet je jezelf nog terugvinden. Moet je nog aan je single status wennen. Moet je moed vinden voor het alleen uitgaan
Als het nog iets te spannend is kun je altijd met je laptop of tablet in een internetcafé eens proberen hoe het voelt. En natuurlijk af en toe je ogen boven het beeldscherm laten dwalen! Je weet nooit wat voor blik je dan opvangt – als het een leuke is, dan knipoog je toch even?! Oei! Dat is flirten!

Er zijn ook leuke activiteiten die je kunt ondernemen met een groep singles. Met allemaal mensen die er single op uit trekken – die alleen uitgaan!
Nog steeds denkend over wat te doen is het misschien een tip eens sportief op een Single meezeilreis gaan! Als ‘warming up’ met gelijkgestemden. Ja, ga lekker overstag! Dan hoef je jezelf er ook niet druk om te maken of je uiterlijk wel charmant genoeg is! Iedereen stapt aan boord rond in een zeiltenu! T-shirt en short of jack en jeans.

Als je ‘je draai’ eenmaal gevonden hebt, dan zul je jezelf afvragen wat er nu zo moeilijk aan was. Dan zul je jezelf geweldig voelen!

Magic yeah… dat gevoel wil je!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in