Gezellig afspreken met gelijkgestemden is ‘Just a Date’ – een heel simpele manier om anderen te leren kennen! Singles kunnen elkaar ontmoeten zonder zich allerlei zorgen te maken over de persoon met wie zij een avond door zullen brengen. ….En of dat wel leuk gezelschap is. Door het tevoren selecteren van groepjes voor een bepaald uitje kun jij tijdens zo’n event heel ontspannen kennis maken met het gezelschap. En – wie weet ontmoet je dan zo’n nieuwe sprankelende liefde.

Het blijkt dat gezellig afspreken niet moeilijk is

Niet met je leuke snuitje, ofwel met je gezicht op internet. Of al je gegevens ergens gepubliceerd en geen idee hebben over hoe het gedeeld wordt en met wie en wat – en hoe. Geen oppervlakkig swipen naar links of rechts. Een duur abonnement afsluiten is ook niet nodig. Nee, gezellig afspreken met anderen – met nieuwe mensen, met gelijkgestemden op een makkelijke manier. Geen zorgen of je jasje of dasje goed zit, want wie kijkt daar nu naar tijdens een leuke kookworkshop. Of in een spannende escaperoom. Kijk simpel in het aanbod van Just a Date en meld je aan als er iets bijstaat dat je leuk vindt.

Tijdens zo’n gezellige middag kan er van alles gebeuren!

Simpel een leuke middag of avond beleven met mensen die een gelijk interessevlak hebben. Bij realtime ontmoetingen kun je ineens zo’n echte klik voelen met een ander. Kun je verloren raken in gesprekken over hobby’s of sportactiviteiten of over de huisdieren, maakt niet uit! Ook kan er ineens zo’n wederzijds vlammend gevoel ontstaan – dat sneller kloppend hart en suizend opgewonden zijn…. Tja, als je dan even niet uit je woorden kunt komen dan kun je altijd nog even stiekem een van onze vragenlijsten checken om het gesprek weer ‘op gang’ te krijgen. En dat lukt natuurlijk! Wat is het toch leuk om dan later eens gezellig af te spreken om op een echt romantische date te gaan. Just a Date? Ja, gewoon een date!

Gezellig afspreken met Just a Date

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in