De keus tussen pics of liefdesbrieven lijkt tegenwoordig snel gemaakt. Alsof liefdesbrieven een beetje saai zijn in deze snelle tijd van algoritmen en opkomend artificial intelligence. Liefdesverklaringen lijken vervangen te zijn door afbeeldingen van opwinding die nogal expliciet zijn. Deze conclusie kun je vrijelijk trekken uit het fenomeen dat men elkaar regelmatig brutaal overvalt met overduidelijke naaktfoto’s.

Het gaat nu even niet over bekende Nederlanders die denken dat zij simpelweg foto’s van hun ferme opwinding kunnen en mogen rondsturen naar oppervlakkige bekenden. Daarover zien en horen we al genoeg!

Wat heeft meer effect; pics of liefdesbrieven?

Chanteren met de dreiging van het publiceren van naaktfoto’s of filmmateriaal komt tegenwoordig heel vaak voor – zelfs onder scholieren van de middelbare school. Je kunt bedenken dat dit soort opnames toch aanvankelijk in liefdevol en wederzijds vertrouwen gemaakt zijn – of zijn deze termen ook achterhaald….?  Het romantische veroveren; het hof maken of gemaakt worden lijkt nu zóóó oubollig…. Doen singles dat nog wel?

Kiezen Singles voor pics of liefdesbrieven?

Als je niet weet te kiezen tussen pics of liefdesbrieven, bedenk dan dat liefdesbrieven zich minder snel verspreiden over internet. Dat het juist nu – in deze tijd verrassend en apart is om een brief te versturen of te ontvangen. Zoals trouwens ook een ansicht- of wenskaart. Ooit eens gehoord dat een jongeman volkomen verbaasd en blij overrompeld met zijn juist ontvangen kaart in de hand stond. Er is wat liefdesbríeven betreft dus nog wel vraag naar die mooie ouderwetse handgeschreven taal. Die envelop met inhoud wordt juist gekoesterd en telkens weer met kloppend hart gelezen.

Maar… weten we de woorden nog wel te vinden en mooi aan elkaar te ‘rijgen’?  
Weten singles nog wel hoe een hart te veroveren?

Weten Singles hun gevoelens nog wel te omschrijven…

Zijn we nu emotioneel wijzer geworden door de moderne technologie, of juist armer…. Kunnen we onze gevoelens nog wel op een mooie romantische manier beschrijven, of zijn we enkel nog in staat om een abstract selfie of slechts icoontje te sturen? Is er nog wel mogelijkheid te kíezen tussen pics of liefdesbrieven? Gelukkig kun je heel veel cursussen vinden in het schrijven van liefdesbrieven en zelfs honderden tips en adviezen.

Brieven zijn vaak wel bindend hoor

Bedenk wel dat je als je zo’n romantisch, overweldigend verrassend – geschrift gaat versturen, je misschien je gekoesterde singlestatus kwijt kunt raken…. Een brief is zóóó veroverend, zo indrukwekkend en ook zóóó bindend, hè. Zeker als deze recht uit het hart komt en handgeschreven is.
Als je dat niet zo erg vindt, begin dan gewoon met schrijven. Ja, begin met

Mijn liefste,

Als ik slechts een glimp van jou opvang dan doet dat iets met mijn hart…..

Succes!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in