Monumenten beleven, niet te verwarren met het beleven van moménten. (Als die leuk zijn voelen singles deze ook wel intensief) Bovendien kunnen er ook mooie momenten te beleven zijn in monumenten….  Tot de kern komend; Nederland heeft heel veel mooie monumenten die je kunt bezoeken, bewonderen en waar je exposities kunt bijwonen. Bij sommige kun je zelfs logeren als een vorst en/of vorstin. En er zijn monumenten die je kunt huren om mooie feesten te geven. Bovendien kun je indien je voldoende vermogen hebt, ook een monument kopen. Het Nationaal Monumentenportaal helpt je op weg! Wat wil je nog meer? Je kunt zelfs door een leuke korte test zien welk monument het best bij jou past!

Monumenten bezoeken en beleven zijn heel unieke evenementen

Erfgoed bewonderen, ja – beleven… Door bijvoorbeeld een wandeling door Schiermonnikoog. De begeleidende gids vertelt je dan de geschiedenis en anekdotes van en over het dorp en al die mooie monumentale pittoreske panden. Of een bezoek aan het buitenverblijf ‘Schaep en Burgh’ van het echtpaar Anna van Winter en Willem van Loon. Het park van Schaep en Burgh is door natuurmonumenten geheel in de geest van de toentijdse landschapsarchitect Zocher hersteld.
Kortom, als je even fijn ergens wilt ontspannen, verwend worden of logeren, kun je verblijven in een kasteel, burcht of ook in een monumentale hoeve. Alles is mogelijk!

Feesten in een gevangenis? Waarom niet!

Kaas- en wijnproeverijen, gluren bij de buren, een moodboard maken in een kasteel? Alles is mogelijk als je in de uitgebreide agenda van  Het Nationaal Monumentenportaal kijkt! Er zijn zoveel leuke activiteiten. Tróuwen in een monument kan trouwens ook. Maar tja, daar moet je weer serieus mee omgaan, want daarna ben je ineens geen single meer…
  
Feestjes kun je in elk geval vieren in een kasteel en ook in een kerk of beursgebouw. Zelfs in een stoomgemaal, kazerne of gevangenis! En in het laatste geval word je wel weer losgelaten hoor. Dus; allerlei leuke evenementen en momenten te doen en te beleven in monumenten, met je singlevrienden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in