Kun je het najaar horen? Dat zacht geruis… Hoor je dat knisperend gouden blad en die knappende takjes onder je voeten… Dan weet je dat jou iets moois te wachten staat…. De herfst verloopt soms stormachtig wild en soms weer mild en brons langzaam over naar de winter. Die winter met zachte sneeuwvlokjes en lichtjes en die gedempt luidende klokjes op de achtergrond. Dan verlangt een single wel naar iets moois, iets nieuws – naar romantiek. Naar het ‘horen‘ van het najaar door fijne frisse boswandelingen – met een nieuwe ‘vlam’. ….Verlangt naar hand in hand bij zo’n slowfoodvuur zitten en elkaar even wetend aankijken en een stil knijpje geven.

Rol jij ook van rebound naar rebound?

Sommigen rollen echter van rebound naar rebound en de vraag is dan of zij wel romantiek willen… Of zij wel open staan voor een relatie of slechts wat ‘fun’ zoeken? Of zoeken zij misschien onbewust naar iemand om een ex de ogen uit te steken. Naar iemand lekker ‘strak in het pak’ of ‘rond in de kont’. Tja, dan is die innige liefde nog niet voor hen weggelegd. Ieder weet wel dat liefde niet alleen seks – lees lust en lol, is. Nee, liefde is intens naar elkaar verlangen, elkaar dingen willen vertellen, naar elkaars stem willen luisteren. Pijntjes of pretjes willen delen of… gewoon samen even stil, of juist luidruchtig willen zijn.

Het najaar wekt verlangen naar warmte op!

Dan komen we weer terug bij die warme sfeer van het najaar. Is het geen tijd om weer eens een echte liefde te leren kennen? Iemand waar je lekker knus het najaar en de winter mee door wilt brengen? Samen oud worden is wel een beetje veel gevraagd in de huidige tijd… Laten we dus simpel stellen dat je best met iemand een tijd of zelfs lange tijd, intens samen wil zijn. Als je nog steeds niet van internetdaten houdt, dan kun je altijd eens afspreken met medesingles.

Fijn met elkaar klinken op het gouden najaar

Gewoon eens wandelen – het najaar horen, of borrelen en mensen in de ogen kijken. Dan weet je meteen of je een echte klik hebt of niet…. Want tja, swipen is leuk, maar eigenlijk toch slechts plaatjes kijken en schuiven naar rechts – of links!

Kom op! Ga lekker het najaar horen – haal koude oren. Bel die oude liefde eens of zoek een nieuwe. Lekker doen!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in