In het najaar raak je zomaar in een heel andere mood, in zo’n lekkere stoofpotjes mood. Het is vroeger donker, frisser en kouder – dus geen salades meer voor jou! Nee, lekkere stoofpotjes, daar heb je trek in als de blaadjes bont en goud kleuren! Enne – als je aan het thuiswerken bent, waarom zou je dan niet vast een pannetje op het vuur zetten? Win-winsituatie toch? Als je nog wel een beetje dicht bij dat vakantiegevoel, dat zon- en zeegevoel wilt blijven, kun je altijd een Catalaans stoofpotje maken!

Comfort… Ja, dat wil je in het najaar!

Je kunt ook gaan voor een echt comfortfood-stoofpotje. Comfort in het najaar – dat fijne warme gevoel in je eigen ‘cave’ – jouw grot… Jogging aan – letting it all hang out en kokkerellen maar! Weet je nog niet zo goed hoe het allemaal moet, dan zijn er op internet voldoende workshops stoofpotjes maken te vinden! Zoals deze van Solo. Heerlijk hoor! En hoe toepasselijk Solo voor solo’s!  

Kookworkshop voor je vrienden?

Je kunt ook gezellig gasten ontvangen. Nodig eens paar singlevrienden uit om mee te genieten van je lekkere stoofpotje! Als het te druk is gaat het echter niet altijd goed, zoals je kunt zien:

Het is niet bekend of je met banana-nana split je stoofpot een fijne finesse kunt geven. Wel dat je altijd voorzichtig moet zijn met hakmessen!

Ga voor een Single Kookworkshop!

En wil je er toch nog even op uit trekken, dan kun jezelf altijd aanmelden voor een kookworkshop slowfood! Lekker duurzaam bezig zijn en zelf je ingrediënten plukken op het land. Buiten koken en eten. Hoe leuk kan het zijn!!

Vind je dat koken allemaal maar niks – er worden ook Meat & Greet belevingen georganiseerd – eigenlijk drie belevingen op één dag. Een heerlijke sportieve najaarsdag buiten. De koffie en thee staat op tijd klaar. Er wordt voor je gekookt en de gerechten hangen lekker pruttelend buiten boven het vuur op je te wachten.

Vooral die gietijzeren pan hangend boven het vuur, geeft zo’n leuke middeleeuwse sfeer. Wat daaruit komt moet wel echt heel lekker zijn – na zoveel uur…..

Kookworkshops zijn zo leuk! Blijf genieten – samen met je single-vrienden!

En als je nu dit soort leuke dingen allemaal even niet kunt of wilt doen, dan zijn er altijd nog die lekkere kant en klare pakketten te koop in de supermarkten, met recept en al. Even hakken en snijden, in de pan en pruttelen maar. En – je kunt altijd die ene leuke single uit de buurt vragen jou te helpen!

Veel plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in