Kan het wel of niet - Ook Singles gebruiken de Reiswijzer

Voor diegenen die door al die verschillende nieuwsberichten niet meer weten wat te doen, is er altijd nog de ANWB Reiswijzer! Vooral voor degenen die twijfelen wel of niet op reis te kunnen of te mogen gaan. De reiswijzer wordt dagelijks bijgehouden, zodat je ‘updates’ kunt checken – of het land waarnaar je op vakantie wilt gaan wel toegankelijk is. Ook vind je alle meest recente informatie over coronabewijzen op de site van de ANWB. Het vraagt even wat onderzoek, maar wat is er nu heerlijker dan jezelf voor te bereiden op je komende (vlieg)reis. Vakantie of naar familie of enkel naar huis ….

En dan is alles ineens geel! Of juist soms groen of weer oranje? Of rood!!

Af en toe weet je het gewoon niet meer. Nu zijn er binnen Europa landen geel, maar morgen kunnen die kleuren weer veranderd zijn… En – wat betekenen deze kleuren eigenlijk? En – voor welk land moet je nu wel of niet een test tonen? En – in welke gevallen moet je nu in quarantaine? Wat zijn varianten trouwens en waar komen deze vandaan?! Gelukkig vind je hier uitleg over op de site van De Rijksoverheid.

Kan het wel of niet - Kijk eens in de Reiswijzer

En weet je wel zeker dat je al buiten de grenzen wilt?

Veel singles willen toch liever nog even wachten tot het najaar met het boeken van een reis. De gedachte is dat de pandemie dan grotendeels overwonnen is. Regeltje dit – regeltje dat, testje zus – testje zo, kapje op – kapje af, is gewoon niet hun ding… Als je het nu toch echt nog niet aandurft of wilt, kun je altijd heerlijk in Nederland vakantie vieren. Of lekker gaan varen! Wat is er nu fijner dan het eigen land of water te ontdekken. Ook daar vind je veel informatie over terug in de Reiswijzer!

Nederland is trouwens toch de eerste tijd oranje en waar kun je die fijne heldere trotse kleur het best beleven dan in eigen land met kleurgenoten!
Hoe het ook allemaal afloopt?! Geniet ervan – ‘reis-wijzer‘, ga ‘Wijs op Reis’!
En bereid je voor!

Kan het wel of niet - zoek het op in de Reiswijzer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in