De decemberdagen staan voor-de-deur en veel singles vragen zich af wat er voor leuks te doen is tijdens de feestdagen…(?) Terwijl je normaal allerlei leuke feestelijke afspraken maakt, lijkt het of er nu een grauwe sluier op je rust en op alles om je heen. Het beste om uit die stemming te komen is op zoek te gaan naar enkel positieve activiteiten! Alleen al het zoeken naar dit soort informatie geeft weer de goede moed dat het juist tijdens de feestdagen geweldig zal zijn!

Wat is er zoal te doen voor singles tijdens de feestdagen?

Een single heeft bijvoorbeeld weer alle vrijheid terug! Meld jezelf bijvoorbeeld eens aan bij VillaVibes? Deze organisatie brengt kleine singlegezelschapjes met elkaar in contact om samen leuke activiteiten te ondernemen. Op die manier kunnen singles elkaar op een leuke en ontspannen manier leren kennen. Het is aan de singles zelf om afspraken te maken over locaties, het eventueel uit eten gaan en de gerechten en ga zo maar door….

Je kunt ook tijdens de feestdagen fantastisch het jaar uitvaren!

Is het niet heerlijk om de boel-de-boel te laten en tijdens de feestdagen te gaan zeilen op de klipper Suydersee. Het is nog niet bekend of in alle gemeentes weer vuurwerk afgestoken wordt. En – eigenlijk is dat toch ook niet belangrijk na zo’n fijne dag op het water? Dan is het al heerlijk om gewoon rustig – wat te keuvelen met je reisgenoten. En om 12.00 uur ’s nachts te proosten met de andere solosingles en de hoop uit te spreken dat volgend jaar een nog beter jaar wordt!

Even een klassieker waarbij het stille geruis en gespat van het zeewater langs de boeg zomaar in je opkomen…. Heerlijk hoor..

Of je kunt je single-innerlijk op expressieve wijze op linnen kwasten!

Er zijn zoveel leuke alternatieve belevingen te vinden als je op internet zoekt. Even een onder de aandacht brengend de Workshops Soulheartpainting in Atelier Soulheart in Vlissingen. Dat is misschien een heel positieve en creatieve manier om al die zorgen van het afgelopen jaar van je af te spatten en te splashen. En – je komt nog met een mooi kunstwerk thuis ook! Als Vlissingen een beetje te ver weg is om enige achtereenvolgende dagen naar toe te gaan, kun je altijd in een hotel overnachten. Hoe leuk is dat!? Ook gewoon weer even kijken op internet en je vindt bijvoorbeeld even buiten Vlissingen hotel Westduin. Dan kun je aan deze middagen ook nog een fijne frisse strandwandeling toevoegen en daarna jezelf lekker laten verwennen in het hotel. En misschien vind je een ander hotel wel leuker. Aan jou de keuze! Na afloop van deze dagen ben je dan weer helemaal gelouterd en kun je alles aan! Ook als het iets eenzamer is dan andere jaren.

En wat nu als dat allemaal even niet kan?

De singles met kids kunnen natuurlijk niet overal zomaar op afstappen. De overheersende vraag is dan altijd; kunnen de kinderen wel of niet mee. Moet ik wel of niet oppas regelen. Kan het allemaal wel? En – we willen toch samen zijn met Kerst… Wel daten – niet daten. Als je wél gaat daten kijk dan eens naar onze tips! Om je over dit alles nu eens uit te spreken tegen gelijkgestemden, kun je jezelf eventueel een abonnement op ‘Ouder Alleen’ cadeau doen. Een site voor en door single-ouders met allerlei leuke tips en activiteiten.

Ach, contact te hebben en nieuwe singles leren kennen is leuk en stimulerend. En wie weet wat voor leuke plannen je met elkaar kunt maken.

Is er voor single nog iets te doen tijdens de feestdagen?

Maak er gewoon iets van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in