Wat is er nu gezelliger dan Sinterklaas te vieren met een groep happy singels? Wel of niet online, de Sinterklaas Zoom, videoconference en zo meer. Ga je voor een kleiner gezelschap? Of groter of juist wel digitaal? Het maakt niet uit, maar vier gewoon Sinterklaas, en vlucht weer even in de wereld van sprookjes, kado’s en leuke rijm. Waarbij je elkaar natuurlijk verrast met creatieve zelfgemaakte surprises en grappige gedichten!

Als er enkel single-volwassenen aanwezig zijn kunnen jullie volledig je gang gaan! Afhankelijk van wie je geloot hebt kun je met een surprise en gedicht je vrienden eens flink-in-het-ootje nemen. Op leuke positieve wijze natuurlijk! Toch kan Sinterklaasavond ook voor de nodige stress zorgen…. Waar de een de ludieke ideeën zo-uit-de-mouw-schudt, heeft de ander moeite met het verzinnen van een leuke surprise of gedicht. Gelukkig zijn ook voor dit probleem oplossingen te vinden.

Tips voor leuke Sinterklaas surprises voor Singles

Vier je Sinterklaas met een leuke groep singles? Dan is een surprise bij uitstek het perfecte middel om je vrienden weer eens ouderwets op de kast te jagen. Zo kun je je vrienden bijvoorbeeld plagen met hun ongewone eetgedrag! Of je maakt een surprise die een merkwaardige obsessie voor die ene voetbalclub bespot. Zoals gezegd, de een heeft meer moeite met het bedenken van leuke surprise-ideeën dan de ander. Ben jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Raadpleeg dan eens een paar websites. Voor je het weet ben je op heel veel goede surprise-ideeën gebracht. Er zit zeker een idee tussen dat jou op de goede weg kan helpen!

Tips voor sinterklaasgedichten

Net als bij surprises, zorgen sinterklaasgedichten bij sommigen van ons voor de nodige kopzorgen. Immers: niet iedereen is een geboren poëet. Ten eerste wil je de nodige informatie in het gedicht verwerken. En dan dienen de laatste woorden van de zinnen ook nog eens op elkaar te rijmen! Het is dan ook maar goed dat er tegenwoordig meer dan voldoende hulpmiddelen beschikbaar zijn! André Hazes sloeg er bij tijd en wijle voor zijn songteksten het rijmwoordenboek op na! Dus jij mag voor Sinterklaas heus ook wel gebruik maken van de handige online sites. Kijk bijvoorbeeld eens op naar rijmwoorden service van van Dale. Ja inderdaad, die van de dikke van Dale. Zo vind je op bijna elk woord wel een leuk rijmend woord. Heb jij nog andere leuke sites voor rijmwoorden? Laat het weten in de comments!

Sinterklaas gedichten schrijven
Sinterklaas gedichten schrijven

We denken dat je het nu wel weer redt. Vind je dat met die surprises en gedichten nu allemaal niet echt jouw ding. Dan kun je altijd met een paar vrienden lekker gaan koken. Kijk vast even hoe dat moet of wat allemaal mogelijk is! En doe je er niets aan, ook goed! Dat is nu het voordeel van een happy single zijn!

Fijne avond 5 december!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in