Wat is er nu gezelliger dan Sinterklaas 2019 vieren met een groep happy singels waarbij jullie elkaar verrassen met creatieve ideeën, zelfgemaakte surprises en grappige gedichten? Daar er geen kinderen op jullie feestje aanwezig zullen zijn en jullie louter worden omringd door volwassenen, kunnen jullie volledig je gang gaan. Afhankelijk van wie je geloot hebt natuurlijk, kun je middels een surprise en bijbehorend gedicht je vrienden eindelijk weer eens flink uit de tent lokken. Op ludieke wijze welteverstaan! Toch kan Sinterklaasavond ook voor de nodige stress zorgen, want waar de een de ludieke ideeën zo uit de mouw schudt, daar heeft de andere beduidend meer problemen met het verzinnen van een leuke surprise dan wel gedicht. Gelukkig voor hen zijn overal oplossingen voor te vinden. Zo ook voor dit probleem.

Tips voor leuke Sinterklaas surprises voor singels

Vier je Sinterklaas met een leuke groep singels? Dan is een surprise bij uitstek het perfecte middel om je vrienden weer eens ouderwets op de kast te jagen. Zo kun je je vrienden bijvoorbeeld plagen met zijn of haar ongewone eetgedrag of je maakt een surprise die de merkwaardige obsessie voor voetclub Feyenoord bespot. Zoals gezegd, de een heeft meer moeite met het bedenken van leuke surprise ideeën dan de ander. Ben jij zo iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Raadpleeg dan de volgende website. Hier vind je zoveel surprise ideeën, dat er vast en zeker een tussen zit die jou op de goede weg kan helpen!

Tips voor sinterklaasgedichten

Net als bij surprises zorgen sinterklaasgedichten bij sommigen van ons voor de nodige kopzorgen. Immers: niet iedereen is een geboren poëet. Want naast alle informatie die je met alle geweld in het gedicht wilt verwerken, dienen de laatste woorden van de zin ook nog eens op elkaar te rijmen. Het is dan ook maar goed dat er tegenwoordig meer dan voldoende hulpmiddelen beschikbaar zijn! Zoals André Hazes bij tijd en wijle het rijmwoordenboek er op nasloeg voor zijn songteksten, zo zijn er ook websites die jou helpen voor de meest fantastische gedichten. Zoals deze.

Sinterklaas gedichten schrijven
Sinterklaas gedichten schrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in