Een bootfeestje! Daar heb je zin in! Je ziet al voor je hoe je met al je single-vrienden lekker een dag of misschien zelfs een paar dagen het water opgaat. En dan fijn kunt overnachten in een scheepskooi of hut na een frisse sportieve dag – of dagen en ‘energie vragende’ avonden. Zo’n klipper deint de hele dag op de golven; dus natuurlijk sta je dan niet meer zo vast op je benen… Aan het eind van de dag!

Je bedenkt wat je wensen zijn en hoe zo’n evenement er nu uit moet zien. Alles wordt hierbij natuurlijk overschaduwd door het beeld van de bruisende golven en de heerlijke zilte zeewind. Je kunt het nu zelfs al fijn een beetje ruiken en proeven!

Ja – vraag al je single-vrienden om mee te gaan

Als je nu eens je vrienden contact – over een bootfeestje. Dan hoor je hun wensen vast en kan er een plan gemaakt worden. Wanneer kunnen jullie gaan – hoe zal de dagindeling zijn? En – wat willen jullie eten? Nemen jullie zelf van alles mee? Of laat je jezelf lekker verwennen en verzorgen? Alles kan en mag tot een redelijke grens. Vraag het eens na bij Rederij Vooruit! En weet je – zo’n zeiltocht organiseren is net als een bouwdoos, je kunt onderdelen toevoegen of weglaten. Behalve de mast en de zeilen natuurlijk(!), die zijn wel noodzakelijk voor geslaagde zeiltocht (-;). Kortom – alles is bespreekbaar!

En dan ga je op weg!

Op de dag van het bootfeestje zelf rijd je gezellig met je vrienden naar Harlingen. Je hoeft niet te zoeken naar een plekje voor je auto – je rijdt gewoon de parkeerplaats op! (Parkeerkosten moet je wel zelf betalen hoor!)
De schipper staat al wachtend op de kade om jullie te verwelkomen en via de loopplank ga je aan boord. De matroos wijst je de weg naar je hut. Waar je je bagage achter laat om een welkomstborrel te gaan drinken in de kombuis. Dan worden de zeilen gehesen en kiezen jullie het-ruime-sop. De romp klieft de golven – het schip gaat licht overstag en het grote avontuur begint! Natuurlijk krijgen jullie uitleg over hoe je een schip moet ‘bemannen’ en navigeren. Bovendien hebben jullie altijd bekwame begeleiding.

Even aanmeren aan een van de eilanden is het toppunt van gezelligheid! Of de boot droog laten vallen om lekker met je blote voeten door het natte zand en de plassen te wandelen. Heerlijk!

Plezier in zilt zand naast drooggevallen klipper

Ja – leuke dagen om heel vaak te beleven! Kijk eens wat voor fijne zeiltochten je kunt ondernemen om vast even weg te dromen…!

Want wat nu als je hier ècht zin in hebt?

Weet je – het hoeft toch niet perse een bootfeestje te zijn. Je kunt ook gewoon een dagtocht of zeilweekend boeken. Even lekker al je zorgen weg laten wapperen in de Waddenwind. Dus wat houd je tegen? Kijk eens bij Rederij Vooruit wat er zoal te boeken is.

Have fun!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in