Solas, of beter gezegd Single Solas! Een gezellige singlesclub  – niet echt gericht op dating, hoewel je wel verliefd kan en mag worden op elkaar. Je kunt bij Solas vooral in een ongedwongen sfeer nieuwe vrienden maken. Samen uitjes en uitstapjes plannen en leuke dingen doen. Uit eten gaan, fietsen, wandelen, naar een museum, een voorstelling of concert, noem maar op! Er zijn bij Solas altijd wel een paar medesingles die mee willen gaan naar een event.

Single Solas’ vind je in heel Nederland terug

En weet je, Solas heeft ook afdelingen verspreid over Nederland zodat je altijd in jouw omgeving met jouw Solasvrienden uit kunt gaan. Er is geen organisator – je plant je uitstapjes altijd samen met andere Solas’. Je kunt trouwens ook rustig een uitstapje maken naar een andere afdeling! Stel dat je woont in Amsterdam en dat je in Limburg op stap wil met andere medesingles – met Solas-singles: dan kan dat gewoon. Zo ben je nergens op je single Solas zelf aangewezen.

Even gezellig koffie drinken met andere Singles groot succes

Solas is eigenlijk vanzelf aan het groeien gegaan, na een oproepje van de (single) oprichter in een krant. Dit berichtje stelde andere alleengaanden voor om op zondagochtend eens gezellig samen koffie te drinken in een horecagelegenheid. Deze advertentie kreeg gehoor! Die zondagochtend werd als dusdanig gezellig ervaren dat deze werd voortgezet. En dat er ook gezamenlijk fiets- of wandeltochten, of andere leuke bezigheden werden afgesproken. De deelnemers bleven bovendien zo enthousiast en saamhorig dat er een vereniging opgericht werd – Solas, de vertaling uit het Spaans van alleengaand of solo.

Van klein clubje uitgegroeid tot een landelijke vereniging

Solas bestaat nu alweer al meer dan 30 jaar en heeft in verschillende regio’s een afdeling en een agenda met de te ondernemen evenementen.  En dat allemaal door dat ene simpele initiatief – het gezellig ‘een bakkie’ doen met elkaar. Hierdoor kunnen singles van allerlei leeftijd ook actief deelnemen aan allerlei leuke uitgaansmogelijkheden. Gewoon doen! Leuk! Ga er in elk geval op uit en zoek leuke uitgaansmogelijkheden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in