Een single opnemen, ja! De geluidsstudio induiken! Als je al heel lang weet dat je talent hebt, dat je muzikaal bent. Als de songs vaak zomaar in je opborrelen! Als je ergens op je levensweg of tijdens je loopbaan, bent vergeten daar iets mee te doen – met die begaafdheid. Dan is dat spijtig; een gemiste kans!

In-de-vorige-eeuw, die eigenlijk nog niet eens zo lang geleden is, waren je kansen na een bepaald aantal jaren verbruikt. Tegenwoordig kun je echter tijdens elke fase van je leven gewoon het initiatief nemen tot iets anders, iets aparts, iets nieuws… Gewoon doen! Al is het enkel voor de fun!

Singles nemen melodieuze single op

Volg de trend en studeer online

Je kunt beginnen met online muziekles te nemen. Zangtechnieken onder de knie te krijgen, of gitaarles te nemen. En wat te denken van pianospelen? Via de online muziekacademie kun je op een eenvoudige manier achterhalen of muziek maken iets voor jou is. Je hoeft niet door de regen of kou te gaan om dit soort leuke dingen te doen. En – online kom je ook weer leuke mensen tegen!

Je kunt natuurlijk al je singlevrienden opporren om ook muziekles te nemen! Kan het nog muzikaler en gezelliger? Kunnen jullie samen repeteren! Dat repeteren en oefenen kun je natuurlijk doen tijdens een van de vele evenementen voor singles! Door tijdens een concert allen luidkeels mee te zingen met de muzikanten.

Singels bezetten geluidsstudio!

Als jij of jullie het dan allemaal een beetje onder-de-knie-hebben. Of als je misschien zelfs al heel lang muziek kunt maken en prachtig kunt zingen. Dan kun je er eens aan denken een studio-opname te maken, alleen of met je vrienden.
De Music Experience Studio biedt deze mogelijkheid, waarbij je ook een videoclip kunt laten maken – als je dit wilt. Moet niet, kan wel.

Kan het subliemer? Indien het geen wereldhit wordt houd jij, of houden jullie toch een tastbare herinnering over aan een geweldig moment. Aan de dag dat je al je idealen en dromen waarmaakte! En je muzikale talenten vanuit de buik de microfoon in brulde, scandeerde of tokkelde! Dat wordt gieren van het lachen– samen met je singlevrienden. En, in een serieuzer geval maak je een prachtige single. Word je misschien nog ontdékt ook! Enne – natuurlijk krijg je geen ouderwetse single mee, slechts weinig mensen hebben een retro platenspeler waarmee deze afgespeeld kan worden. Nee – je krijgt een cd of een digitaal geluidsbestand in mp3 of wav! Leuker kan het toch niet?

Singles in geluidsudiio

Sing it out loud!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in