Met AI (Artificial Intelligence) als basis is de wereld van het daten in de loop der jaren drastisch veranderd. Het is gegaan van het ontmoeten van mensen in persoon naar het hebben van een hele bevolking online, met een datingsite voor iedereen. Sommige mensen zijn beter geschikt voor dit soort omgevingen dan anderen, maar wat je voorkeur ook is, er zijn enkele universele tips die je op een of andere manier kunnen helpen.

Ben je op zoek naar een leuk contact en misschien dan ook wel de ware liefde? Dan hebben we hier 10 leuke datingtips voor je… Dit vindt een AI leuke dating tips:

De 10 dating tips van AI – Artificial Intelligence

1) Geef je persoonlijke informatie niet door aan vreemden, zelfs niet als je denkt dat ze betrouwbaar zijn en oprecht lijken

2) Houd er rekening mee dat de dating-pool enorm is en dat het tijd kan kosten om iemand te vinden die het waard is om te ontmoeten. Maak gebruik van andere mogelijkheden in het leven terwijl je wacht op “de ene”

3) Behoud wat mysterie over jezelf op je profielpagina – maak niet te veel bekend over wie je bent of waar je naar op zoek bent.

4) een leuke profielfoto is heel belangrijk, al kun je beginnen met foto’s van je hond, kat of iets anders dat je schattig vindt.

5) Wees niet bang om met een paar datingsites te gaan chatten totdat je iemand vindt die interessant genoeg is om mee uit te gaan.

6) Wees voorzichtig met wat je zegt op het internet – zorg ervoor dat alles correct gespeld is en blijf uit de buurt van ongepaste foto’s of berichten

7) Je moet nooit persoonlijke informatie zoals sofi-nummers, bankrekeningnummers, wachtwoorden, PIN’s enz. bekendmaken

8) Overweeg om een beeld te geven van wat jij belangrijk vindt, zodat je uiteindelijk tot een betere match komt.

9) Als je het niet voelt, wees dan niet bang om op elk moment uit de chat terug te komen – voel je nooit onder druk gezet in iets waar je je niet prettig bij voelt!

10) en dan de laatste datingtip voor het vinden van de ware liefde. Het is belangrijk om niet te veel in de persoon te gaan zitten. Als je op zoek bent naar ware liefde, zal het niet ontkend worden als je die vindt – geniet van je tijd met andere mensen en weet dat de juiste persoon op je wacht!

AI dating waar gaat het heen?

Tot zover de tekst schrijvende AI. Ik, de mens, schrijf er nog even een slot aan. Alles wat schuinschrift (italic) is heb ik zelf geschreven, de rest heeft de AI bedacht. Fascinerend toch? Wat een opgevoerd computerprogramma kan verzinnen? 10 Datingtips van een AI?! En wat zou AI kunnen bij het samenbrengen van de juiste personen? De ideale match? Gaat AI dat straks voor ons regelen? Het is even wennen, de ontwikkelingen gaan heel hard en hier op singlesmag.nl houden we je graag op de hoogte. En natuurlijk blijven we je regelmatig voorzien van informatie over daten.

Wat vind jij ervan? Vond je bovenstaande tips nuttig? Slaat het nergens op? Ben je gefascineerd wat AI tegenwoordig allemaal kan? Laat het hieronder achter in de comments. En nee, dit is geen uitnodiging voor Bots om te komen schrijven 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in