Houd je van gezelligheid en wil je een origineel Oud en Nieuw? En heb je absoluut geen zin om in je uppie het nieuwe jaar in te luiden? Of wil je vluchten van je ‘saaie’ familieverplichtingen. Waarom vier je dan niet gewoon Oud en Nieuw aan boord van het ouderwetse zeilschip de Suydersee? In de verte vanaf de eilanden Terschelling en Vlieland zie je het kleurrijke vuurwerk de donkere hemel inschieten. En in bonte kristallen uiteenspatten en reflecteren op de stille en verlaten Waddenzee… Terwijl jij rond middernacht bovendeks toost met de andere singles op het nieuwe jaar. Zeg nu zelf; ken jij een origineler manier om het jaar 2020 te beginnen?

Oud en nieuw vieren aan boord van een zeilschip met gezellige singles

Het nieuwe jaar inluiden vanaf het ouderwetse zeilschip de Suydersee is heel bijzonder. Het is een super originele manier om in contact te komen met gelijkgestemden. Bovendien ben je met een groep singles een aantal dagen in flink in-touw. Want naast champagne drinken en genieten van al het prachtige vuurwerk rondom de jaarwisseling, ga je ook zeilen! Samen met een de andere singles ben je dagenlang aan het varen over de Waddenzee. Een fantastische bezigheid en eveneens de perfecte manier om mensen op een andere manier te leren kennen.

Programma Oud en Nieuw aan boord

Je wordt welkom geheten door de schipper. Om de volgende 4 dagen te zeilen met de ouderwetse zeilklipper Suydersee over de prachtige Waddenzee. Na het welkom kun je onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met je medereizigers. De volgende dag worden jij en je mede-vakantiegangers onderworpen aan een stoomcursus zeilen. Dan worden je alle fijne kneepjes van het vak bijgebracht zodat je precies weet wat je moet doen. Vervolgens zetten jullie koers naar het rustieke Waddeneiland Vlieland. Nadat jullie de haven zijn binnengevaren volgt er een heerlijke wandeling over het strand en een tocht langs alle gezellige strandpaviljoens. Op 31 december worden de zeilen weer gehesen en varen jullie richting het buureiland Terschelling. Na een feestelijke maaltijd benedendeks kun je Oud en Nieuw vieren onder de schitterende sterrenhemel van de prachtige Waddenzee!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in