Is ‘eternal love’ ofwel eeuwige liefde, het ultieme verlangen van single singles die zich eenzaam voelen? Zijn zij enkel bang hun veilige inner-single-cirkel te doorbreken? Zouden zij daarvan schrikken….?
Als je ontdekt dat die ‘close encounters of the third kind’, slechts een vluchtige weerspiegeling van je bewegingen in spiegelende ramen zijn? Dan word het toch echt wel tijd om te gaan daten, vind je niet?! Maar, wat zoek je eigenlijk?

Willen singles enkel een date, een maatje, een liefde of eternal love?

Een date is simpel een afspraakje om elkaar beter te leren kennen – om elkaar figuurlijk en ook wel letterlijk af te tasten. Een maatje is iemand met wie je graag uitgaat en dingen doet en gezellig kletst. De band met een maatje kan ook weer heel intensief zijn en uitgroeien tot liefde, eeuwig of niet. Eternal love is niet hetzelfde als altijd bij elkaar blijven. Iedereen weet dat sommige langdurende relaties enkel bestaan uit gevit en venijn. (Hoewel heel soms kan blijken dat in dramatische situaties deze paren ook weer heel veel van elkaar houden…). Het is echter pas ‘eternal love’ als iemand gedurende het gehele leven in pure liefde van de ander blijft houden. Dat kan natuurlijk in allerlei verschillende vormen zijn!

Een ingewikkelde materie waar men niet over uitgeschreven of gepraat raakt… Om eternal love ofwel eeuwige liefde te vinden is het dus het allerbelangrijkst in het begin een nieuwe liefde – elkaar goed te leren kennen. Dat kun je doen door simpel vragen te stellen voor je de sleutel van je ‘lovelocker’ weggooit! En dat vragen stellen kun je zo leuk maken als je zelf wilt!

Zijn singles nu een lastig parket of een lastig pakket?

Tja, alle twee zijn eigenlijk wel toepasbaar op een single. Die kan in een lastig parket zitten – een benauwende situatie. Zoals wanneer een echtgenoot of -genote ontdekt dat zijn partner een date met een ander (met jou!) heeft. Dat is echt een uiterst hachelijke situatie voor de single die daar tussen zit! Dan kun je die eeuwige liefde wel gedag zeggen! Maar een single kan ook een lastig pakkèt zijn – een uiterst irritant persoon! Zo iemand die kieskeurig is en overal aanmerkingen op en altijd over iets te klagen heeft!

Eternal love - willen Singles dat wel?

Hoe zie je nu met wat voor persoon je te doen hebt als die ene bril alles passioneel roze kleurt? Tja…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in