Het is een sprookje dat enkel de jonge síngle-meisjes het hart van een miljonair kunnen winnen. Heel kortzichtig en achterhaald wordt ook gedacht dat de oudere vrouw niet interessant is. Het tegendeel is waar! Veel verhalen zeggen dan weer dat enkel vrouwen gold diggers zijn! Ook bepaalde jonge mannen zoeken echter gericht naar een rijke vaak wat rijpere vrouw. Natuurlijk zoeken sommige oudere mannen wel een pronkjuweel met ‘ideale’ maten. Zij denken dan daarmee hun rijkdom en krachtige viriliteit te tonen. Maar – bestaan de ideale maten echter nog wel? En wanneer komt liefde in het spel?

Achterhaalde denkbeelden of niet?

Grappig is het dat in deze tijd een bepaald soort denkbeeld nog steeds onveranderlijk is. Het heeft iets met oerinstincten te maken is de gedachte. De jagersrol van de man en de verzorgende rol van de vrouw. En dat de oudere vrouw niet interessant is omdat zij niet meer kan baren(?!) Vergis je echter niet in de oudere miljonaire, single of niet. Zij hebben vaak weer geen geduld voor de oudere man en nemen dus een mooie spannende viriele minnaar.

En dan wordt de single oudere vrouw ineens weer een cougar!

Ach, cougar – poema –  is geen scheldwoord glimlachen ze dan. En zij strekken zich even heerlijk loom uit, zoals cougars doen en scherpen hun nageltjes nog eens. Voor de rijken van beide genders geldt dat als zij het vriendje of vriendinnetje zat zijn, deze simpelweg ingewisseld wordt voor een ander…. eh speeltje(?) Of fijn voor een even niets, even geen pruillipjes, geen heupgewieg of vlijmende woordjes – of verwend gedrag.

Hoe herken je nu een miljonair(e)?

Op het moment dat hij of zij niet in een Porsche of Lamborghini rond rijdt – geen dure merkkleding draagt, niet omringd is door bewaking. Hoe zie je dan of hij of zij die rijkdom heeft die je zoekt? Tja, hoe? Als zij de gewoonte hebben even fijn shabby met de honden in het park of langs het strand te lopen. Of als zij aan zo’n vintage marktkraampje lekker snuffelend tussen een stapeltje vinyl singeltjes staan uit te zoeken. Alsof betrapt wordt er dan soms verlegen glimlachend even opgekeken. De gold digger trekt dan natuurlijk een hooghartig gezicht en keurt ‘zo iemand’ geen blik waardig. De echte miljonair blijft graag anoniem en trekt zich daar weer niets van aan. Rijkdom staat – spijtig voor sommigen – niet op het voorhoofd geschreven.

Zoeken naar een cougar – en miljonair dure hobby

Lukt het elke single het hart van een miljonair te winnen?

Nou goed, een rijke partner zoeken. Als jij echt denkt dat dit het voor jou is, dan zijn er wel enige agencies‘, die hierin bemiddelen. En natuurlijk moet je flink aan zo’n bemiddelaar, zo’n bureau betalen om met de rijken in contact te komen. Je krijgt geen gratis entree in die wereld. Enne – een echte miljonair(e) zul je bij zo’n agency (en ook op Tinder (-;)) niet vinden.

Sommigen kunnen deze rol echter wel uitstekend spelen. Bij sommigen kun je er keihard achter komen dat degene die jij als jouw droomprins of –prinses ziet, in werkelijkheid een torenhoge schuldenlast heeft. Dan denk je wel even terug aan die verlegen glimlachende man of dat meisje, die je eerder niet zag staan. Of die leuke buur die wel eens bij jou aanklopte als hij of zij de sleutel weer eens kwijt of vergeten was. Als je het via Tinder-dating toch eens wilt proberen dan kun je misschien wel wat advies gebruiken. Heb je in elk geval iets leuks te doen moet je maar denken. En je kunt ook altijd eens naar de duurdere clubs gaan, als het je echt enkel en alleen om geld te doen is.

De dames en heren met kapitaal stellen zich echter niet op als een makkelijk te nemen prooi. Zij beschermen zichtzelf prima en laten best wel uitzoeken of jij te goeder trouw bent. En als zij je wel leuk vinden spelen zij een een tijdje met je. (Uitzonderingen daargelaten. Heel soms gaat een miljonair écht van je houden!)

Is de oudere vrouw nu wel of niet interessant?

Het is een vergissing te denken dat je geld moet hebben of jeugd om interessant te zijn voor een date of eventuele partner. Eigenlijk heeft geld niets van doen met aantrekkelijkheid of interessant zijn. Werkelijke schoonheid zit echt van binnen! Misschien moet je deze weer eens zoeken door alles wat je te binnen schiet systematisch op te schrijven. Op het moment dat je jezelf weer vindt en een spark en sprank gaat uitstralen ben je aantrekkelijk en interessant – je hebt een verhaal. Leeftijd is daarbij niet van belang!

Houd je voor dat geld slechts gemakkelijk is en niet gezond of gelukkig maakt (-;!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in