Welke vragen te stellen tijdens daten is een onderwerp waar je best wel ’n beetje op voort kunt ‘borduren’. Laten we daarom maar beginnen om een begeleidend stukje Funk lekker op de achtergrond aan te zetten:

Over het vragen stellen tijdens daten kun je best veel tips en hulp vinden. En, als die Valentijn en Cupido jouw deur weer gepasseerd zijn, vraag jezelf misschien of je wel interessant en leuk genoeg bent.…. De juiste vragen stellen tijdens daten helpt dan altijd! En maakt dat je een belangstellende indruk achterlaat. Zoals altijd geeft SinglesMag ook goede tips over dit soort onderwerpen – over wat voor soort vragen te stellen en hoe.

Soms is het moeilijk origineel te zijn.

Ooit is er een blikje in de verkoop geweest met 50 kaarten, waarop aanweerszijden van die kaarten totaal weer 100 vragen staan – te stellen tijdens daten. Veel datende singles hebben al eens gebruik gemaakt van dit datingspel in het blikje of trommeltje en deze blikjes worden in singleskringen ook aan elkaar doorgegeven. Het is inderdaad een leuke manier om iemand tijdens een eerste date meteen beter te leren kennen. Wat achtergrondinformatie zoekend bleek dat over datzelfde blikje al veel eerder een artikel en ook een post geschreven is. Laten we dus volstaan om steeksgewijs een paar van de vragen eens ‘onder de loep‘ te nemen.

Tja, welke vragen stellen tijdens daten

We pikken er dus eentje uit: “Wanneer was je voor het laatst zenuwachtig?”.
Eigenlijk een open deur, want iedereen kan bedenken dat je zenuwachtig was voor je naar die eerste ontmoeting toeging. Je kunt best wel je kwetsbaarheid tonen door dit te bekennen. Niets mis mee hoor. Sommige singles zijn al zo geroutineerd in daten dat zij beslist geen last meer van ‘zenuwen‘ hebben. Een geraffineerd persoon zou kunnen zeggen: “Vandaag niet, want ik voelde jóu zou ontmoeten. Ik voelde dat jij en ik een goede match zouden zijn”.
Nog een: “Ben je een romantisch type? Waaruit blijkt dat?”.
Dan kun je natuurlijk flirtend knipoogje antwoorden: ‘Ik ben hier nu toch…’
Als dat niet romantisch is….

Pikanter vragen om te stellen!

Wat voor vragen stellen tijdens daten

Een is bijvoorbeeld: “Heb jij (verborgen) piercings of tatoeages?”.
Als de reactie een vrijelijke uitgebreide beschrijving is van de tatoeage en vooral van de (soms, meestal intieme) plek, weet je waar de avond naar toe kan gaan.
Een vervolgvraag kan dan zijn: “Hoe denk je over one-nightstands”?
Daar kan een heel positief en enthousiast antwoord op volgen – of juist niet.
De keuze over hoe zo’n avond gaat verlopen is altijd aan jou..
Door die 100 vragen in het blikje kun je in ieder geval wel zorgen voor een hele avond vermaak – kun je het ijs breken…. Is dat niet mooi? En leuk? En grappig?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in