Een zonnig festival is iets waar Singles altijd naar verlangen. En zeg nu zelf; muziek of een voorstelling is toch leuker en indrukwekkender als het mooi weer is? je geniet toch echt meer van een evenement in de buitenlucht als de zon schijnt? Tijdens een festival wil je niet telkens in of uit je parka of poncho – of wat voor plastic of kunststof omwikkeling dan ook! Nog maar te zwijgen over het rondstappen en je eventuele tentje opzetten in de modder…

Wat voor festival bezoeken Singles graag….

En wow(!), wat is er ook deze zomer weer veel te doen. In elke stad of dorp is er wel een openlucht-festival of ander leuk evenement te beleven. Voor ieder wat wils! Even internationaal – een uitstapje naar New York:

En dan klein en lokaal, zomaar in Aalsmeer. Ons aller Gerard Joling op het strandeiland. Heerlijk toch? (-;):

Is er trouwens een echte festival Dance-klassieker? Ach, er zijn er zooooveel!

Het festival waar Singles elk jaar weer naar uitkijken?

Het festival aller tijden is in Nederland toch echt wel Pinkpop! Met weer een heel gevarieerd programma! Heerlijke zon, leuke mensen om je heen – wat wil je meer! Sommigen arriveren al de avond voor aanvang, simpel omdat zij alles vanaf begin willen meemaken. Ze zeggen dat je dan pas echt beseft wat het fesitval doet met mensen. Dat je dan pas helemaal goed ondergedompeld wordt in die sublieme sfeer…. Natuurlijk zijn zij als eersten ook op zoek naar een prima (de beste) plek op de camping. En – eigenlijk begint het feest, het festival dan al!

En dan is er natuurlijk nog Oerol op Terschelling!

Oerol – nu weer op één nieuwe locatie, genoemd de Deining bij paal 8 – op de parkeerplaats én op het strand. Het programma is heel gevarieerd met muziek, expedities, DJ’s en straattheater en duurt maar liefst 9 dagen! Terschelling is een eiland waar zo wie zo altijd iets te beleven is. Simpel even één evenement noemend ‘Rock and Roll‘ op Terschelling! Ja, Terschelling – de Waddeneilanden; daar is genoeg te doen! Heerlijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in