De echte single durfals en waaghalzen zoeken altijd weer naar een nieuwe adrenaline kick! En er is in ons kleine (maar o zo grote) landje genoeg te doen om de grenzen van durf en uithoudingsvermogen op te zoeken. Zeker leuk en onvergetelijk om dat eens samen met een nieuwe date te doen, mits deze natuurlijk dezelfde dappere avontuurlijke interesse heeft!

Ja! Durfals en waaghalzen kunnen gaan Skydiven (!)– met hun date

In Utrecht is het eerste indoor skydivecenter gevestigd – in een architectonisch sensationeel pand! Hier kunnen durfals en waaghalzen de vrije val als vanuit een vliegtuig ervaren in één van de twee windtunnels. Je kunt dan dezelfde wentelingen en buitelingen maken als parachutisten in de lucht. Én – je kunt nota bene ook nog daten en skydiven tegelijkertijd!

Zijn Singles durfals en waaghalzen? Ja!

Als je op de website van het indoor skydivecenter kijkt dan is het inderdaad nog even onduidelijk wanneer er weer een datingavond is. Er wordt in elk geval hard aan gewerkt! En de verwachting is er in februari, op Valentijnsdag – een datingavond is te boeken. Zoek wel tevoren uit of je date die tunnel ‘in te porren‘ is hoor. En – schrikt zij of hij op het laatste moment nog een beetje terug? Dan ga je toch zelf lekker het geboekte aantal skydives ervaren en laat je het proeven van de hapjes en drankjes aan je date over!
Duurt het allemaal te lang tot je kunt boeken? Reserveer dan een ‘gewone’ skydive sessie, samen met je date…

Een leuk weetje: in 1964 is in het Amerikaanse leger voor trainingsdoeleinden het idee ontstaan om indoor te gaan skydiven. Pas in 1982 zijn er enkele windtunnels geopend voor particulieren… Een daarvan is destijds gevestigd in Las Vegas – where else?

Niet spannend genoeg voor durfals en waaghalzen?

Tja, spring dan uit een vliegtuig! Sommigen zoeken toch echt het uiterste randje op! Willen vanuit het vliegtuig of helikopter over het randje springen. Over the edge, zogezegd. Dat was altijd al een belangrijk punt op hun bucketlist! En waarom niet met een date? Op Texel kan dat! Die tandemsprong doe je natuurlijk veilig samen met je instructeur en niet met je date, hoe leuk dat ook lijkt. Even wat fun:

En dan is er nog de overtreffende trap – Bungy Jump!

Lekker van een brug of rots afspringen en bouncen, zonder parachute of vangnet. Nee, simpel aan een elastisch lijntje… Even zomaar in het luchtledige hangen en dan elastisch weer naar boven veren en slingeren. Het is niet zeker of elke date voor een duo-jump voelt hoor! Mag ach, dan beleven durfals en waaghalzen die ultieme kick toch even (hijs)kranig zelf:

Need we say more?

Mario Kart racing? Is dat iets voor Single durfals en waaghalzen?

Natuurlijk kun je met je vrienden of met je date ook naar een ‘gewone’ reguliere skelterbaan gaan. Maar zeg nu zelf; tart een echte real live Mario Kart parcours nu niet alle vormen van nostalgische fantasie? En daten op de skelterbaan?
Hoe leuk samen verkleed als Mario ’the racetrack’ op en gas geven maar!

Mario kon (kan) echter karten met losse handjes. Hij bumpt, stuitert, maakt salto’s en drift er op los met vlammende pijpen, zijdelings slidend met vonkende banden! Het is echter niet raadzaam die sensationele Mario ongelukken met motorexplosies real live na te bootsen hoor – dat is zelfs voor durfals en waaghalzen iets te roekeloos!

Waar je écht durf en moed voor moet hebben!

Ach weet je, voor sommige singles is het al een heel waagstuk om zomaar op iemand af te stappen en een date te vragen. Dus – dat is ook al dapper! Dat is zo wie zo al iets als springen in een eh…… nevelige tunnel? Je kunt altijd even wat steun en inspiratie opdoen in ons Magazine. Spannend hoor. Doen! And – up to the next level!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in